Από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας εξιχνιάστηκε κλοπή η οποία διαπράχθηκε την 13-08-2010 σε πρατήριο υγρών καυσίμων-λιπαντικών στην Βεργίνα-Ημαθίας , από τρεις αλλο δαπούς, 43, 37 και 35 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα την 16-08-2010 και ώρα 20:30΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας ελέγχθηκε ι.χ.ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ανωτέρω δράστες και ανευρέθηκαν εντός του πορτ-μπαγκάζ π έντε (5) δοχεία λάδι μηχανής των δεκαοκτώ (18) λίτρων, δεκατρία (13) δοχεία συνθετικό λάδι μηχανής των τεσσάρων (4) λίτρων καθώς και επτά (7) λίτρα λάδι μηχανής, τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής από το εν λόγω πρατήριο.
Εν συνεχεία διενεργήθηκαν έρευνες στις κατοικίες των δραστών όπου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την οικία του 35χρονου τα κάτωθι: 1) ένα ραδιοκασετόφωνο και το ανάλογο τηλεχειριστήριο, 2) μία πλαστική θήκη περιέχουσα συλλογή διαφόρων τρυπανιών, 3) μία υφασμάτινη θήκη περιέχουσα ηλεκτρονικό κιάλι νυκτός, 4) ένας μετασχηματιστής 12 V -100 W, 5) πενήντα διάφορες ηλεκτρονικές καλωδιώσεις, 6) ένας ηλεκτρονικός δείκτης SHURF, 7) ένας ηλεκτρονικός μείκτης μάρκας FAZ STORY, 8) μία καινούρια φόρμα εργασίας εντός πλαστικής συσκευασίας και 9) δέκα πακέτα συσκευασίας με τσίχλες, για τα οποία αδυνατεί να δικαιολογήσει νόμιμη κατοχή και προέλευσή τους.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δραστών από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Προανάκριση συνεχίζεται.

Advertisements